Brug for en faglært mekaniker?

Hos H.C. Autocenter A/S kan du altid finde en dygtig, faglært mekaniker. Vi bestræber os på altid at uddanne og opkvalificere vores mekaniker, så han altid er klar til at hjælpe dig med din bil, uanset hvad der er galt og uanset hvilken bil, der er tale om.

Aflevér trygt din bil hos os

Der er altid garanti for, at din automekaniker giver din bil reparation og autoservice i trygge rammer. Hos H.C. Autoservice A/S har vi mere end 20 års erfaring med service af alle bilmærker, og vi bliver hele tiden bedre. Du kan være sikker på, at din mekaniker har gennemgået et omfattende kursusforløb, der sikrer ham en bred viden og ekspertise i sit fag.

En automekaniker til alle biler

Selvom vi i mere end 30 år har arbejdet fokuseret med bilmærket SAAB, er vi i dag rustet til at reparere og servicere alt fra Audi til Volvo. Vi følger med tiden og udviklingen i branchen, hvilket sikrer dig den bedste betjening samt service af højeste kvalitet. Mens din bil er hos mekaniker, kan du tilmed køre videre i en lånebil. Du er også velkommen til at vente i vores venterum, hvor der er WI-FI tilgængelig og kaffe på kanden.