Skal du have lavet en forsikringsskade?

Hvis uheldet er ude, er det rart at kunne komme til et autoværksted, som har ekspertise i at klare enhver forsikringsskade. En forsikringsskade kan opstå på mange måder, men det samme gælder altid; at skaden bliver behandlet efter forsikringsselskabernes forskrifter og med omtanke for dig som bilejer. Få din forsikringsskade lavet hos H.C. Autocenter A/S.

Vi har en aftale på bilens forsikringsskade

For at kunne levere den bedste service for vores kunder uanset situation, er vi udvalgt som fordelsværksted for en række forsikringsselskaber. Hermed skulle der være god chance for, at vi også kan tilbyde at lave din bils forsikringsskade.

Det er altid en god idé, at have mindst én forsikring på din bil, men det er ikke altid, at du som bilejer går dybere i detaljerne om, hvor din bil kan blive lavet, hvis den får en forsikringsskade. Derfor er det rart at vide, at du som udgangspunkt altid kan komme til os med en forsikringsskade, og du får tilmed en lånebil stillet til rådighed, mens vi har din bil på værkstedet.

Uddannet pladesmed til bilens forsikringsskade

Du kan roligt aflevere din bil med forsikringsskade hos os. Vores pladesmed har været på et omfattende kursus, der gør ham i stand til at arbejde trygt og effektivt med din bils forsikringsskade, så du snart ved, hvad der skal ske med din bil. En forsikringsskade er aldrig sjov, men vi løser situationen på bedste vis, så du hurtigt er godt kørende igen.

Få din forsikringsskade lavet i Randers

Kom ind på vores autoværksted i Randers, når du har en forsikringsskade. Din bil er i gode hænder hos os, og du kan komme uanset, om du bor i Randers eller i omegnen. Vi har også mange kunder fra blandt andet Hadsund, som får lavet forsikringsskade hos os.