Dækservice

Når bilen skal have sommer- eller vinterdæk på, er det ofte en udfordring, hvor det andet sæt dæk skal opbevares i mellemtiden. Det problem løser vi hos H.C. Autocenter A/S. Med vores dækservice, får du bilens dæk opbevaret gratis på et dækhotel med plads til over 100 dæk.

Pas godt på dine dæk med dækservice

Dækkene er bilens eneste kontaktflade til vejen, og derfor skal de behandles med omtanke. Når du benytter vores dækservice, passer vi godt på dine dæk sæsonen igennem, så du ikke skal bekymre dig om dækkenes stand, mens de ikke er monteret på bilen. En dækservice fjerner altså unødvendig bekymring og giver dig samtidig mere plads der, hvor dækkene ellers plejer at stå.

Alle dæk er velkomne

Uanset om dine dæk plejer at sidde på en stor eller lille, ny eller gammel bil, har vi plads til dine dæk i vores dækservice. Vi modtager alle dæk og passer på dem under ens vilkår, og det er tilmed gratis for dig at anvende vores dækservice, når du er kunde hos os. Det er en service der er til at forstå og regne med.

Lokal dækservice i Randers

Er du bilejer i Randers eller omegn, er du aldrig langt fra en venlig og stabil dækservice. Vi byder dig altid velkommen, når sæsonen skifter, og det er tid til opbevaring af andre dæk. Er tiden inde til nye dæk, sælger vi dig gerne et nyt sæt både sommer og vinter til en konkurrencedygtig pris – det er også god dækservice.