Kundeorienteret autoværksted

Hos H.C. Autocenter A/S er du som kunde altid i centrum. På vores autoværksted sørger vi for, at din bil bliver serviceret og repareret, så den hurtigt er kørende igen. Vores mekanikere er alle faglærte, og vi prioriterer, at vores autoværksted altid er opdateret både på faciliteter og ny viden. Derfor er efteruddannelse af vores mekanikere også noget, vi lægger vægt på for at kunne levere den bedste service og kvalitet til dig som kunde, når vi skal reparere din bil.

Produktiv eller afslappende ventetid – du bestemmer

Du skal ikke vente længe på din bil, når den er på værksted, men når du venter, kan du gøre det i vores venterum, som er indrettet til både arbejde og afslapning.

Medbring din bærbare computer, og brug ventetiden på at arbejde, mens vi arbejder på din bil. Vi har gratis WI-FI, som naturligvis er til din rådighed. Har du lyst til blot at tage en pause, kan du nyde en kop kaffe eller the i vores komfortable stole, mens du venter på, at bilen bliver færdig.

Har du brug for at komme hurtigt videre, når du har afleveret din bil på vores autoværksted, stiller vi en lånebil til rådighed. Så er du altid godt kørende, selvom din bil holder stille hos os.